+33 (0)2 51 49 02 17 info@aupassagedugois.fr

ALGEMENE VOORWAARDEN

Huurvoorwaarden

1. Voor de vakantiewoningen Le Bergerie en La Plage, studio La Marée haute en kamer met kitchenette Le Sable bij Au Passage du Gois, le Ménitres, FR-85230 Beauvoir-sur-Mer

Hartelijk dank voor uw reservering bij Au Passage du Gois. Hieronder onze algemene huurvoorwaarden. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

1. Reservering en betaling vooraf
Na ontvangst van uw reservering sturen wij u een bevestiging per e-mail of per post met de details. Ter bevestiging van uw reservering dient u, binnen drie weken na ontvangst van de bevestiging, 50% van de huursom te betalen. Uiterlijk vier weken voor uw aankomstdatum dient het resterende bedrag in ons bezit te zijn. Wie minder dan vier weken van te voren reserveert dient terstond de gehele huursom aan ons over te maken.

2. Aankomst en vertrek
Aankomst is mogelijk vanaf 16.00 uur. Mocht u door onvoorziene omstandigheden pas in de avond aankomen, dan gaan wij er vanuit dat u ons dit, eventueel al vooraf, laat weten.
Vertrek uiterlijk om 10.00 uur. Het exacte tijdstip van vertrek spreken we, naar gelang uw reisplannen, persoonlijk met u af. Uiterlijk een half uur voor dit tijdstip komen wij langs voor het afschouwen van de vakantiewoning, de sleuteloverdracht en de verrekening van de borg en eventuele kosten.

3. Ter plaatse te verreken
a) Borg; dient contant op moment van aankomst betaald te worden. Bij vertrek wordt eventuele breuk van de huisraad of schade aan meubels of het pand met de betaalde borg verrekend.

b) De kosten voor de eindschoonmaak zijn niet verplicht. Bij de afschouw wordt bepaald of de woning schoon is achtergelaten. Indien dit niet het geval is worden schoonmaakkosten in rekening gebracht (La Plage € 60,– , La Bergerie € 50,– , La Marée Haute € 30,–, Le Sable € 20,–). Zie ook punt 8.

c) Ontbijtservice € 1,00 per bestelling per dag (optie).

d) Ontbijten bij onze Chambres d’hôtes (8.00 – 10.00 uur) € 8.50 per persoon. De avond er voor te reserveren (optie).

4. Verplichtingen van de huurder
Wij gaan er van uit dat onze huurders zorgvuldig met onze spullen omgaan. Meubels, beddengoed en andere zaken mogen alleen gebruikt worden voor het doel waar ze voor bestemd zijn. Het is niet de bedoeling dat zaken uit de vakantiewoning naar buiten verhuisd worden. Schade aan het pand, huisraad of meubels dienen gemeld te worden en zijn voor rekening van de huurder. Kosten voor reparatie of het schoonmaken van bevlekte matrassen, beddengoed of gordijnen zijn ook voor rekening van de huurder.

Het is verboden zaken in de wc, wastafel(s) of afvoeren te werpen die verstoppingen kunnen veroorzaken, dan wel die niet biologisch afbreekbaar zijn, zoals bijvoorbeeld luiers, maandverband, rubber, plastic etc. De huurder is aansprakelijk voor de kosten voor het verhelpen van verstoppingen.

5. Aantal deelnemers
De vakantiewoning mag niet bewoond worden door een groter aantal personen dan oorspronkelijk overeengekomen en bevestigd door ons. Een wijziging van het aantal personen of andere personen die kortstondig langskomen dient vooraf gemeld worden en in geval van een toename schriftelijk door ons goedgekeurd te worden.

6. Huisdieren
De huurder mag in geen geval één of meerdere huisdieren meenemen of toelaten in en om de vakantiewoning.

7. Verzekeringen
Wij gaan er van uit dat onze huurders in het bezit zijn van een W.A. verzekering. Indien door u gewenst dient u elders een annuleringsverzekering af te sluiten.

8. Schoonmaak
De vakantiewoning dient bij vertrek bezemschoon opgeleverd te worden. De vaatwasser dient uitgeruimd te zijn, meubels en huisraad dienen terug gezet te worden, daar waar u hen aantrof bij aankomst. Prullenbakken dienen geleegd te worden en vuilniszakken dienen afgesloten neergelegd te worden op de aangegeven plaats.

Indien u er de voorkeur aan geeft de eindschoonmaak zelf te doen, dan verwachten wij dat u alle vloeren zuigt en dweilt. Het aanrecht in de keuken schoonmaakt, evenals de badkamer en het toilet met de daarvoor aanwezige schoonmaakmiddelen.

Mocht u er de voorkeur aan geven dat wij zorg dragen van de eindschoonmaak, dan zullen wij het volgende bedrag in rekening brengen: La Plage €60, La Bergerie €50, La Marée Haute €30 en Le Sable €20.

9. Annuleringskosten
Annulering van de reservering van de vakantiewoning dient per e-mail (info@aupassagedugois.fr ) of per post (Au Passage du Gois, Le Ménitres, 85230 Beauvoir-sur-Mer, Frankrijk) gedaan te worden en zal naar gelang het tijdstip kosten met zich meebrengen.

Kosten voor een annulering:

Meer dan 45 dagen voor aankomstdatum 25% van de huursom
Tussen 45 en 30 dagen voor aankomstdatum 50% van de huursom
Tussen 29 en 20 dagen voor aankomstdatum 75% van de huursom
Tussen 19 en 8 dagen voor aankomstdatum 90% van de huursom
Minder dan 8 dagen voor aankomstdatum 100% van de huursom
”No show” dan wel annulering op dag van aankomst de volledige huursom
Bij voortijdig vertrek, om welke reden dan ook, vindt er geen restitutie plaats.

10. Doorverkoop aan derden
Het is niet toegestaan de bij Au Passage du Gois gereserveerde vakantie door te verkopen aan derden.

11. Klachten
Eén à twee dagen na uw aankomst komen wij langs. Dit o.a. om te informeren of alles in en om de vakantiewoning, studio of kamer naar naar wens functioneert. Mocht u later in de huurperiode klachten hebben, dan gaan wij ervan uit dat u deze bij ons meldt. Klachten bij of na vertrek kunnen wij niet meer verhelpen.

Mochten er naar aanleiding van onze huurvoorwaarden nog vragen zijn, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij wensen u een prettig verblijf bij ons toe.

Hemko Bruinsel & Martine Hoogschagen

Laatste bijwerking 11 december 2023

Reserveringsvoorwaarden voor een chambre d’hôte kamer bij Au Passage du Gois, le Ménitres, F-85230 Beauvoir-sur-Mer

 

Hartelijk dank voor uw reservering bij Au Passage du Gois. Hieronder onze algemene huurvoorwaarden. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

1. Reservering en betaling vooraf
Na ontvangst van uw reservering sturen wij u een bevestiging per e-mail of per post met de details. Ter bevestiging van uw reservering dient u 50% van de kamerprijs te betalen.

2. Aankomst en vertrek
Aankomst in principe vanaf 16.00 uur. Mocht u door onvoorziene omstandigheden pas in de avond aankomen, dan gaan wij er vanuit dat u ons dit, eventueel al vooraf, laat weten.
Vertrek uiterlijk om 11.00 uur.

3. Huisdieren
Wij verzoeken u in geen geval één of meerdere huisdieren meenemen of in de kamer te laten.

4. Verzekeringen
Wij gaan er van uit dat onze gasten in het bezit zijn van een W.A. verzekering. Indien door u gewenst dient u elders een annuleringsverzekering af te sluiten.

5. Annuleringskosten
Annulering van de reservering dient per e-mail (info@aupassagedugois.fr ) of per post (Au Passage du Gois, Le Ménitres, 85230 Beauvoir-sur-Mer, Frankrijk) gedaan te worden en zal kosten met zich meebrengen.

Kosten voor een annulering:

Meer dan 45 dagen voor aankomstdatum 25% van de reservering
Tussen 45 en 30 dagen voor aankomstdatum 50% van de reservering
Tussen 29 en 20 dagen voor aankomstdatum 75% van de reservering
Tussen 19 en 8 dagen voor aankomstdatum 90% van de reservering
Minder dan 8 dagen voor aankomstdatum 100% van de reservering
”No show” dan wel annulering op dag van aankomst de reservering
Bij voortijdig vertrek, om welke reden dan ook, kan er helaas geen restitutie plaatsvinden.

6. Doorverkoop aan derden
Het is niet toegestaan de bij Au Passage du Gois gereserveerde vakantie door te verkopen aan derden.

7.Klachten
Vanzelfsprekend vragen wij u tijdens uw verblijf of alles naar wens is. Mochten er zaken zijn die niet functioneren of niet aan uw verwachtingen voldoen, dan gaan we er van uit dat u dit bij ons meldt, zodat we er indien mogelijk iets aan kunnen doen. Klachten bij of na vertrek kunnen wij niet meer verhelpen.

Mochten er naar aanleiding van onze reserveringsvoorwaarden nog vragen zijn, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij wensen u een prettig verblijf bij ons toe,

Hemko Bruinsel & Martine Hoogschagen

Laatste bijwerking 13 september 2023

Contact Au Passage du Gois
Stuur via WhatsApp