+33 (0)2 51 49 02 17 info@aupassagedugois.fr

VAKANTIE MET KINDEREN IN FRANKRIJK

Vakantie met kinderen in Frankrijk

Kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom bij ons. Er is genoeg te zien en te doen in onze omgeving en wij zorgen zelf ook voor het nodige entertainment. Niet alleen in de zomervakantie komen gezinnen graag bij ons op vakantie in Frankrijk, maar ook in de meivakantie en in de herfstvakantie. We hebben in de rubriek “Omgeving” uitgebreid beschreven wat er in onze omgeving allemaal mogelijk is en wat voor uitstapjes en dergelijke wij kosteloos met onze gasten ondernemen zoals garnalen vissen, vissen met een kruisnet en schelpen zoeken om te eten. We hopen u zo een leuke vakantie met uw kinderen in Frankrijk aan te kunnen bieden.

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

STRANDEN

We hebben een overzicht gemaakt van de mooiste stranden in onze regio. Lees hier verder

ACTIVITEITEN

Ontdek hier de diverse activiteiten die wij doen met gasten van mei t/m september. Lees hier verder

SERVICES

Wij hebben ook diverse services die we onze gasten aanbieden (de meeste gratis). Lees hier verder over onze diverse services.

Diverse services

Wij hebben ook diverse services die we onze gasten aanbieden (de meeste gratis). Voor de allerkleinsten stellen we bijvoorbeeld gratis kampeerbedjes met extra matras, kinderstoelen en badjes beschikbaar. We hebben lakens voor de kampeerbedjes, maar we hebben gemerkt dat de meest ouders liever hun eigen linnengoed meenemen. We overleggen hierover tijdens de reservering, zodat alles naar wens klaarstaat wanneer onze gasten aankomen en de vakantie meteen kan beginnen.

In onze beide vakantiehuizen la Plage en la Bergerie is een TV met Nederlandse kanalen, een DVD speler, vanzelfsprekend WIFI, maar we hebben ook spelletjes, een WII, autootjes, Lego, Playmobil en stripboeken. Er zijn voor de kinderen geen knuffels om hygiënische redenen.

VAKANTIEHUIZEN

We verhuren een leuk vakantiehuis (4 personen) met 2 slaapkamers en een ruim vakantiehuis voor (4 a 6 personen) met 4 slaapkamers. Verder is er ook een mooie studio (2 – 3 personen) van 42m2. Lees hier verder.

CHAMBRES D'HOTES

In onze Chambres d’hôtes (B&B) is er de mogelijkheid voor een leuke vakantie in onze familiekamer of één van de twee andere kamers met zicht op ons erf. Alle drie kamers zijn op de begane grond en hebben een privé ingang. Lees hier verder.

PRIJZEN

De prijzen van onze vakantiewoningen variëren van € 375,– voor onze studio La Maree in het laagseizoen tot  € 1275,– voor onze ruime vakantiewoning La Plage in het hoogseizoen. Zie verder voor meer details de  prijzen van onze vakantiewoningen.

Activiteiten bij ons op het terrein

Ons terrein is alles bij elkaar 2.400m2. Alle vakantie accommodaties hebben een eigen tuin of terras en er is bij het zwembad een gemeenschappelijke tuin. De tuinen van de twee vakantiewoningen la Plage en la Bergerie kunnen afgesloten worden. We hebben in onze gemeenschappelijke tuin ook een grote zandbak om in te spelen. Natuurlijk vermaken kinderen (met hun ouders) zich altijd prima in ons zwembad (4,6m bij 7,4m en 1.25 cm diep). Het is een opbouwzwembad, dus kinderen vallen er niet zomaar in. We hebben altijd een aantal leuke dingen in het water drijven om op te liggen of om mee te spelen. We hebben ook een klein plastic bad dat we op verzoek met water vullen en er kan ook een parasol bij gezet worden.

Naast onze ruime parkeerplaats hebben we een voetbalveldje met twee doelen en een bak met diverse spellen zoals badminton en er is ook een tafeltennistafel die goed buiten kan blijven staan.

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

PUY DU FOU

Een bezienswaardigheid om vooral niet te missen is het historische attractiepark Puy du Fou; een fantastische reis door 2000 jaar franse geschiedenis. Ontdek het spectaculaire Puy du Fou hier.

FIETSEN AAN DE FRANSE KUST

Ons departement de Vendée is redelijk vlak, dus ideaal om te fietsen. Ontdek de vele fietsmogelijkheden hier.

NANTES

De gezellige en werkelijk prachtige historische stad Nantes is een uur rijden bij ons vandaan. Ontdek alles over Nantes hier.

Contact Au Passage du Gois
Stuur via WhatsApp