+33 (0)2 51 49 02 17 info@aupassagedugois.fr

PRIJZEN VAKANTIEHUISJES FRANKRIJK

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

Wees er op tijd bij!! We hebben voor de maanden juli  augustus en september 2024 al diverse reserveringen, maar er zijn in die maanden ook nog vele weken vrij in alle locaties. Wilt u weten wat er nog vrij is, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Op zoek naar een last-minute aanbieding, klik dan hier.

Prijzen zijn inclusief:

  • Gebruik van zwembad (van mei – september)
  • Vrij gebruik van wifi voor toegang tot internet
  • Gebruik van ruime parkeerplaats
  • Gebruik van gemeenschappelijke tuin met strandje voor de kinderen
  • Gebruik van eigen ligstoelen incl. kussens
  • Gebruik van eigen tv met dvd-speler

Linnengoed (dekbedhoes, laken, sloop, handdoeken en een badlaken) € 12,50 per persoon per week (verplicht). Eindschoonmaak (niet verplicht) in de kamer, de studio en vakantiewoningen van € 20,- tot € 60,-

In het hoogseizoen (mei, juni, juli, augustus en september) is het alleen mogelijk om van zaterdag tot zaterdag de vakantiehuizen la Plage en la Bergerie te reserveren. In de overige maanden van het jaar zijn andere aankomstdagen in overleg mogelijk.

Een heerlijk frans ontbijt voor onze gasten in de vakantiewoningen € 8,50 per persoon per dag.

Wij zijn een klein bedrijf met plaats voor maximaal 15 personen. Betaling bij vertrek is daarom mogelijk in met pin, contanten, Franse cheques of Franse vakantie bonnen (Cheques Vacances).

Huisdieren zijn na diverse slechte ervaringen helaas niet meer welkom. 

Voor reserveringen en vragen over beschikbaarheid onze vakantiewoningen kunt u ons vanzelfsprekend altijd bellen, e-mailen of een whatapp berichtje sturen. U bent van harte welkom bij ons bij “Au Passage du Gois”.

Contact Au Passage du Gois
Stuur via WhatsApp