+33 (0)2 51 49 02 17 info@aupassagedugois.fr
Vakantiewoning met 4 slaapkamers in Frankrijk

VAKANTIEWONING LA PLAGE (4-6 PERS.)

Ons vakantiehuis La Plage (110m2) is voor 4-6 personen en ingericht in strandhuisstijl. Er is een ruime huiskamer, die verbonden is met een keuken met daarachter een bijkeuken.  Aan de ene kant van de huiskamer is de ouderlijke slaapkamer en aan de andere kant van de huiskamer zijn drie slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer met een ruime douche en wastafel. In ons vakantiehuis La Plage is natuurlijk gratis wifi, evenals een TV en een DVD-speler. Er zijn twee ruime slaapkamers met een tweepersoons bed en twee kamers met een éénpersoons bed. Lees aanvullende informatie over onze mooie vakantiewoning la Plage.

Vakantiewoning voor 4 personen in Frankrijk

VAKANTIEWONING LA BERGERIE (2-4 PERS.)

Onze vakantiewoning la Bergerie voor 2-4 personen en 85m2 groot  bestaat uit een ruime en lichte L-vormige huiskamer met een open keuken met een mooie grote eettafel. De oude houten structuur is mooi zichtbaar in de huiskamer. Het dak is betimmerd met ruwe houten planken. Er is een separaat toilet en een ruime badkamer met een blauwe mozaïek tegels. De twee slaapkamers liggen naast elkaar. In de ene slaapkamer zijn twee eenpersoons bedden en in de andere slaapkamer is een tweepersoonsbed. In de huiskamer zijn een t.v. en DVD-speler aanwezig en er is gratis WiFi. Lees aanvullende informatie over onze ruime vakantiewoning la Bergerie.

Ruime studio aan de Franse kust

STUDIO LA MAREE (2-3 PERS.)

Onze nautisch ingerichte studio La Marée  is ingericht voor 2 à 3 personen en 42m2 groot. De keuken is compact maar compleet. Er natuurlijk ook een zithoek met TV , DVD-speler en gratis WiFi. In het slaapgedeelte staan een tweepersoons bed (160cmx200cm) en een eenpersoonsbed (90cmx200cm). De badkamer heeft een douche en toilet. Lees aanvullende informatie over onze aangename studio la Marée.

Ruime studio aan de Franse kust

KAMER MET KITCHENETTE LE SABLE (2 PERS.)

Onze kamer le Sable met kitchenette is een aangename tweepersoonskamer van 25m2, met een eigen badkamer met douche, wastafel en een toilet. Le Sable is op de begane grond met uitzicht op de binnenplaats en heeft een eigen ingang. Natuurlijk is er gratis wifi, een tv, een kitchenette met koelkast, combi magnetron/oven en de mogelijkheid tot het zetten van koffie en thee. Er is ruim voldoene voorraad aan borden, bestek, glazen etc. Het confortable bed is 160cmx200cm. Er zijn binnen een tafel met twee stoelen en buiten op het terras ook twee stoelen met lekkere kussens en een grote parasol en een ligbed.​ Lees aanvullende informatie over onze praktische kamer Le Sable.

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

Contact Au Passage du Gois
Stuur via WhatsApp