+33 (0)2 51 49 02 17 info@aupassagedugois.fr

ROUTEBESCHRIJVING NAAR AU PASSAGE DU GOIS

Routebeschrijving naar Au Passage du Gois

Beauvoir-sur-Mer ligt ca. 900 km van Utrecht. De snelste route is via Parijs, maar zelf rijden we liever de route via de snelweg via Amiens, Rouen en Le Mans, daar deze weg veel rustiger is en je de files etc op de ring van Parijs vermijdt. Het is maar 45 km langer. Verder is er nog een prachtige route langs de franse kust en door Normandië en Bretagne.

Door ons aanbevolen route; via de snelweg over Amiens, Rouen en Le Mans (948 kilometer vanaf Utrecht)

Snelste route over Parijs (904 kilometer vanaf Utrecht)

Leukste route door Normandië en Bretagne langs de kust. Met zeezicht en bij helder weer zelfs de Engelse kust en Mont St. Michel. U rijdt ook over de prachtige brug Pont de Normandie (1.019 kilometer vanaf Utrecht).

Trein

Er is een goede treinverbinding naar Nantes is er via Brussel en een tweede overstap in Lille-Europe. Het is niet nodig om via Parijs te gaan, waar het overstappen tijdrovend en soms lastig is. Kijk voor de treintijden en prijzen op de websites van www.voyages-sncf.com of https://www.nsinternational.com/nl Echter, daarna wordt het gecompliceerd daar het openbaar vervoer in Frankrijk niet zo goed is geregeld. U ontkomt er niet aan om vervolgens een auto te huren om u op het platteland te kunnen verplaatsen.

Vliegtuig

Er zijn sinds 2008 rechtstreekse vluchten vanuit Nederland naar Nantes met de KLM/Air France.  www.klm.nl Echter, daarna wordt het gecompliceerd daar het openbaar vervoer in Frankrijk niet zo goed is geregeld. U ontkomt er niet aan om vervolgens een auto te huren om u op het platteland te kunnen verplaatsen.

Onderweg in Frankrijk

We hebben we een aantal suggesties die we van gasten kregen voor leuke B&B’s en hotels in Noord-Frankrijk en Normandië. Ontdek deze suggesties hier.

Wanneer u alvast wilt weten waar ons huis exact ligt, dan vindt u Au Passage du Gois op Googlemaps.

Onze GPS coördinaten zijn:

N 46° 55′ 18,4″
W 2° 05′ 33,9″

digitale notering 46.92231, -2.09307

Let op: ons gehucht Le Menitres staat in diverse GPS als Les Menites.

AU PASSAGE DU GOIS

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

beoordelingen zoover vakantiehuis Frankrijk
beoordelingen booking com vakantiehuis Frankrijk
Contact Au Passage du Gois
Stuur via WhatsApp