+33 (0)2 51 49 02 17 info@aupassagedugois.fr

GOLFEN IN FRANKRIJK AAN DE KUST

Golfen in Frankrijk

Bent u een liefhebben van golfen in Frankrijk? Kom dan eens bij ons op vakantie. Met 3 golfbanen binnen een straal van 40 kilometer en nog eens 7 golfbanen binnen een straal van 60 kilometer, zijn de mogelijkheden om in onze omgeving te golfen ruim aanwezig, voor zowel de geoefende als de beginnende golfer. In het voor- en naseizoen zijn er veel aanbiedingen voor green fees (tot 50% korting). Wij profiteren altijd bij golfbanen bij ons in de buurt op de website www.bookandgolf.com.

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

Fotoalbum; klik op de foto’s voor grotere en alle foto’s

Golfbaan van St Jean-de-Monts

De golfbaan bij St Jean-de-Monts (op 18 kilometer) laat zich het best omschrijven als een bos- en duinbaan aan de kust. De baan is goed onderhouden en het hele jaar bespeelbaar. Een aantal van de 18 holes liggen in het dennenbos. De fairways van deze holes zijn erg smal. In het duingedeelte van de baan zijn de duinen soms zo glooiend, dat hierdoor een aantal blinde holes zijn ontstaan. Bij de afslag van hole 9 is het bij mooi weer mogelijk om het eiland l’île d’Yeu te zien liggen. Langs de kust hebben de fairways en de greens de zelfde glooiing als de aanwezige duinen. Dit maakt deze baan een lastige baan om te spelen. Verder heeft de wind een stevige invloed op het spel.

Golfbaan van Pornic

In Pornic (op 30 kilometer) ligt de golfbaan midden in het dorp aan de kust en heeft af en toe een flink hoogte verschil en mooie glooiende fairways. Hole 2 tot en met 6 liggen midden tussen de bomen. Er zijn een aantal waterpartijen. Vooral de waterpartijen bij hole 13 en 16 zijn lastig te noemen.

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

Diverse mooie golfbanen op 60 kilometer

Les Fontenelles

Les Fontelles in Saint-Aiguillon-sur-Vie (op 40 kilometer), is een golfbaan die midden in het heuvelachtige gedeelte van de Vendée ligt. Met zijn nieuw aangelegde waterpartijen is dit voor zowel de geoefende als de beginnende speler een uitdagende baan.

Er zijn nog diverse andere banen binnen een straal van 60 kilometer. Zo is er een mooie baan bij een Château en één in een vogelreservaat. Verder ligt de baan met de hoogste slope-rating van Frankrijk in ons departement, in Nesmy, op ongeveer 70 kilometer.

Vanzelfsprekend kunnen we voor uw komst alvast voor u reserveren. Met name in het hoogseizoen is dit aan te raden.

Ontdek hieronder onze regio met zijn vele mogelijkheden

PASSAGE DU GOIS

We wonen op 800 meter van de Passage du Gois. Een doorgaande weg naar het eiland Noirmoutier, die droogvalt bij laag water. Ontdek hier alles over de magische Passage du Gois.

FIETSEN AAN DE FRANSE KUST

Ons departement de Vendée is redelijk vlak, dus ideaal om te fietsen. Ontdek de vele fietsmogelijkheden hier.

NOIRMOUTIER

Ontdek het veelzijdige eiland Noirmoutier op 5 kilometer met laag water en anders altijd bereikbaar via een brug. Lees hier verder

STRANDEN

We hebben een overzicht gemaakt van de mooiste stranden in onze regio. Lees hier verder

WANDELEN

De Vendée is een geweldig departement om te wandelen. Vanuit ons huis in Beauvoir-sur-Mer  en bij ons in de omgeving hebben wij diverse routes uitgezet. Ontdek hier de wandelmogelijkheden in onze regio.

NATUUR

In de Vendée is ongeveer 2.500 hectare natuur opengesteld om er in te wandelen en om er in te fietsen. Door de bossen, langs de rivieren en moerassen en natuurlijk langs de kust. Ontdek hier de mooie natuur van onze regio.

NANTES

De gezellige en werkelijk prachtige historische stad Nantes is een uur rijden bij ons vandaan. Ontdek alles over Nantes hier.

ST JEAN DE MONTS

De grote veelzijdige badplaats St-Jean-de-Monts met uitgestrekte zandstranden ligt op maar 15 kilometer. Lees hier verder wat er allemaal te beleven valt.

Contact Au Passage du Gois
Stuur via WhatsApp