+33 (0)2 51 49 02 17 info@aupassagedugois.fr

SERVICES BIJ VAKANTIEHUISJES IN FRANKRIJK

Onze services en diensten

We hebben onze vakantiewoningen en onze B&B kamers zo ingericht dat we zelf graag bij ons op vakantie zouden willen gaan. Dit geldt niet alleen voor de bedden, zo compleet mogelijke inrichting en de uitgebreide toeristische informatie die klaar ligt, maar ook voor de diverse services en diensten die we aanbieden om iedereen een zo aangenaam mogelijke vakantie te laten beleven.
We proberen bij de bevestiging van een reservering al uitgebreid te informeren en wanneer we de aanbetaling ontvangen van onze gasten sturen we tevens informatie die handig is bij de voorbereiding voor de vakantie en natuurlijk leuk voor de vakantie voorpret.

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

STRANDEN

We hebben een overzicht gemaakt van de mooiste stranden in onze regio. Lees hier verder

ACTIVITEITEN

Ontdek hier de diverse activiteiten die wij doen met gasten van mei t/m september. Lees hier verder

VAKANTIE MET KINDEREN

Kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom bij ons. Er is genoeg te zien en te doen in onze omgeving en wij zorgen zelf ook voor het nodige entertainment.  Lees hier verder.

Ontbijt, broodservice etc.

Onze gasten in de vakantiewoningen en studio kunnen vooraf aangeven of zij gebruik willen maken van ons linnenpakket (lakens, handdoeken en badhanddoeken). Mocht dit het geval zijn, dan zijn de bedden bij aankomst opgemaakt en liggen de handdoeken klaar. In alle keukens zijn standaard theedoeken, handdoeken, dweiltjes en schoonmaakmiddelen aanwezig, evenals een basisvoorraad in de keuken. In onze B&B kamers is linnengoed inbegrepen in de prijs en is er de mogelijkheid voor het zetten van een kopje thee of koffie op de kamer en er is een koelkast. Op al onze locaties staat een Nespresso apparaat voor een heerlijk kopje koffie elk moment van de dag.

Voor onze hele kleine gasten stellen we gratis een kampeerbedje met extra matras, kinderstoel en badje beschikbaar.
Onze bed-and-breakfast gasten kunnen elke ochtend genieten van stokbrood, bruinbrood en de heerlijke croissantjes en chocolade broodjes van onze bakker in het dorp. Ook onze gasten in de vakantiewoningen en onze studio kunnen ’s avonds hun broodbestelling doorgeven en dan staat er ’s morgens brood in een mandje bij de deur.

VAKANTIEHUIZEN

We verhuren een leuk vakantiehuis (4 personen) met 2 slaapkamers en een ruim vakantiehuis voor (4 a 6 personen) met 4 slaapkamers. Verder is er ook een mooie studio (2 – 3 personen) van 42m2. Lees hier verder.

CHAMBRES D'HOTES

In onze Chambres d’hôtes (B&B) is er de mogelijkheid voor een leuke vakantie in onze familiekamer of één van de twee andere kamers met zicht op ons erf. Alle drie kamers zijn op de begane grond en hebben een privé ingang. Lees hier verder.

PRIJZEN

De prijzen van onze vakantiewoningen variëren van € 375,– voor onze kamer met kitchenette in het laagseizoen tot  € 1275,– voor onze ruime vakantiewoning La Plage in het hoogseizoen. Zie verder voor meer details de  prijzen van onze vakantiewoningen.

Activiteiten die wij organiseren

We proberen  van mei tot september elke week iets leuks in onze omgeving met onze gasten te doen om onze omgeving beter te leren kennen. We laten onze keuze voor een bepaalde activiteit afhangen van het tijdstip waarop het eb of vloed is en wat onze gasten wellicht al eens eerder bij ons hebben gedaan. U moet denken aan garnalen vissen, schelpen vissen, een bezoek aan een zoutpan of een kruidentuin of kijken in de haven Port du Bec (3km) wanneer de oesterboeren van zee komen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteiten. We doen het voor ons plezier samen met onze gasten.

Van mei tot september maken we elke week op papier een overzicht voor onze gasten met wat er die betreffende week in onze omgeving te doen is en welke activiteiten we organiseren in die week. Ook liggen er voor iedereen kaarten, toeristische informatie en gidsen klaar. Wij kunnen natuurlijk altijd helpen wanneer er nog vragen zijn tijdens uw verblijf over bijvoorbeeld bezienswaardigheden en fiets- of wandelpaden.

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

PUY DU FOU

Een bezienswaardigheid om vooral niet te missen is het historische attractiepark Puy du Fou; een fantastische reis door 2000 jaar franse geschiedenis. Ontdek het spectaculaire Puy du Fou hier.

FIETSEN AAN DE FRANSE KUST

Ons departement de Vendée is redelijk vlak, dus ideaal om te fietsen. Ontdek de vele fietsmogelijkheden hier.

NANTES

De gezellige en werkelijk prachtige historische stad Nantes is een uur rijden bij ons vandaan. Ontdek alles over Nantes hier.

Wij zijn er voor u

Mocht het gebeuren dat u of een van uw kinderen tijdens de vakantie in Frankrijk helaas ziek wordt of kiespijn krijgt, dan kunnen we een afspraak bij een dokter of tandarts voor u maken en meegaan voor de vertaling of mee naar of de apotheek indien u alleen medicijnen wilt kopen.

Helaas komt aan al het goeds een einde en moet er bij vertrek weer ingepakt worden. We verzachten het leed door de mogelijkheid van eindschoonmaak aan te bieden. Of u wel of niet hiervan gebruik wilt maken kunt u zelfs op de vertrekdag nog beslissen.

Wilt u iemand graag een groot plezier doen? Waarom dan niet een vakantie bij ons aan bieden?? We hebben kadobonnen vanaf 1 nacht in onze B&B kamer le Sable tot net zo lang als u wilt aanbieden.

 

Services en diensten Kosten
Uitgebreide toeristische informatie gratis
Huur linnengoed 12,50 p.p.p.w.
Kinderbed, bad, kinderstoel gratis
Broodservice 1 euro per bestelling
Wekelijkse activiteit mei-sept. gratis
Reserveren restaurant of activiteit in omgeving gratis
Table d’hote 25 euro p.p. kinderen 12,50 euro p.p.
Mee naar huisarts, tandarts of apotheek Gratis
Eindschoonmaak Inclusief prijs bij B&B. Voor vakantiewoningen en studio 30, 50 of 60 euro
Kadobon De bon zelf is gratis. Prijs van de vakantie naar keuze vanaf 69 euro voor 2 personen excl. ontbijt

DE VENDÉE

De gunstige ligging van ons departement la Vendée ten opzichte van Nederland betekent dat u binnen een dag met de auto bij ons kunt zijn. Lees hier verder over de Vendée.

RESTAURANTS

Er zijn veel leuke, goede en gezellige restaurantjes bij ons in de buurt. Ontdek onze favoriete plekjes hier.

MARKTEN

Natuurlijk kun je bij ons ook veel gezellige lokale markten ontdekken. Shop hier verder.

Contact Au Passage du Gois
Stuur via WhatsApp