+33 (0)2 51 49 02 17 info@aupassagedugois.fr

ZWEMBAD BIJ VAKANTIEHUIS IN FRANKRIJK

Ons zwembad

Al hoewel we 800 m van de Atlantische zee wonen hebben we toch een zwembad. Na een dagje aan zee willen kinderen vaak toch nog even een rondje zwemmen, want het water bij ons is iets warmer. Wanneer er in een gezin een kindje nog een middagslaapje moet doen kunnen de broertje(s) en zusje(s) ondertussen lekker zwemmen en spelen in onze zandbak.

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

Fotoalbum: (klik op de foto’s voor grotere en alle foto’s)

Temperatuur van het zwembad

We hebben geen verwarmd zwembad, maar we hebben er wel een speciaal dek op  het water liggen dat het water verwarmd. Elk voorjaar pompen we ons zwembad helemaal leeg en maken het schoon en doen er dan weer vers water uit de kraan in. Door de zonnewarmte gaat de temperatuur in een paar weken van 10°C naar ca 25°C in juli en augustus.

Maten van het zwembad

Ons zwembad is een houten opbouw zwembad van 7,4m x 4,6m en 1,35m hoog (waterhoogte ca 1,25m). Wij wonen in een polder, dus we konden ons zwembad niet ingraven ivm de hoge grondwaterstand, want dan zou het gaan drijven. Kinderen kunnen heerlijk in ons zwembad spelen met al onze opblaasbanden en dergelijke, maar als het nodig is kunnen ze er in staan zonder te verdrinken. Er is een hekje om de trap heen. Voor de hele kleine zwemmers hebben wij een kinderbadje dat we vullen met water uit het zwembad.

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

VAKANTIEHUIZEN

We verhuren een leuk vakantiehuis (4 personen) met 2 slaapkamers en een ruim vakantiehuis voor (4 a 6 personen) met 4 slaapkamers. Verder is er ook een mooie studio (2 – 3 personen) van 42m2. Ontdek onze vakantiehuizen hier.

OMGEVING

De gunstige ligging van ons departement la Vendée ten opzichte van Nederland betekent dat u binnen een dag met de auto bij ons kunt zijn. Lees hier verder over de Vendée.

KAMERS MET ONTBIJT

In onze Chambres d’hôtes (B&B) is er de mogelijkheid voor een leuke vakantie in onze familiekamer of één van de twee andere kamers met zicht op ons erf. Alle drie kamers zijn op de begane grond en hebben een privé ingang. Lees hier verder.

r.

Contact Au Passage du Gois
Stuur via WhatsApp