+33 (0)2 51 49 02 17 info@aupassagedugois.fr
Een overzicht van de diverse berichten die wij in mei 2019 op onze sociale media hebben gezet. Veel plezier met het lezen.

19 mei 2019, Zomerseizoen 2019 is goed van start gegaan!

We zijn met veel plezier het zomerseizoen van 2019 begonnen. Al onze accommodaties zijn weer spik en span, de tuinen zijn netjes, ons terras is af en onze nieuwe tafeltennis tafel is ingewijd. Het was ook tijd voor een feestje, want Hemko werd begin mei al weer 50. We hebben dit natuurlijk gevierd en ter entertainment van Hemko zijn vriendengroep uit Hoorn hebben we een aantal leuke nieuwe dingen gedaan in onze omgeving, die we nu ook onze gasten van harte kunnen aanbevelen. Een leuk boottochtje naar Noirmoutier vanaf Port du Bec met https://www.facebook.com/lamiraldescotes/ Wijnproeven inclusief heerlijke maaltijd bij https://www.facebook.com/la.cave.nature.once.upon.a.wine/
en karten op een mooie buitenbaan (90km/uur en met hoogte verschil) bij https://www.facebook.com/Martini-Racing-Kart-Officiel in Challans.
Hemko maakt nu ook elke week weer voor onze gasten een agenda met wat er in onze directe omgeving die week te doen is (markten, activiteiten, brocantes, concerten, onze weekactiviteit, table d’hote etc). Rest ons nu nog de groententuin weer in orde maken.

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

Contact Au Passage du Gois
Stuur via WhatsApp