+33 (0)2 51 49 02 17 info@aupassagedugois.fr

Onze fotowedstrijd 2018 thema “Natuur”

Mede omdat we elk jaar zo veel leuke vakantiefoto’s van gasten te zien krijgen hebben we voor het eerst in 2014 een fotowedstrijd in het leven geroepen. Het thema voor 2018 was “natuur” en iedereen die bij ons logeerde tussen 1 januari 2018 en 31 december 2018 was van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze fotowedstrijd. Alle gasten waren vrij te fotograferen wat hij of zij wilde, zolang er maar natuur (in welke vorm dan ook; ter land, in de zee of in de lucht) op de foto te zien was en de foto bij ons in de Vendée, dan wel in een straal van 100 km om ons heen, gemaakt was. Per persoon maximaal 1 foto.

Zoals hieronder te bewonderen hebben we 52 hele mooie en zeer gevarieerde foto’s ontvangen. In totaal 10 kinder inzendingen (tot 17 jaar) en 42 volwassenen.

We hebben natuurlijk ook een onafhankelijke jury die zowel onze regio goed kennen, als goed foto’s maken en/of kunnen beoordelen:

Stéphanie ROBARD van het VVV kantoor van onze gemeente Challans-Gois https://www.challansgois-tourisme.fr/

Claudia LAUMEL van Natur’allemand in Givrand www.facebook.com/naturallemand of haar website www.naturallemand.com

De jury komt 6 februari 2019 bij elkaar. We zijn heel benieuwd naar de winnaars. Er is voor de 2 winnaars keuze uit een vergroting van de winnende foto of een pakket met lekkere dingen uit onze omgeving.

De foto’s zijn internet kwaliteit ivm het laden van de foto’s op onze site. Onze jury krijgt de oorspronkelijke foto te zien die van zelfsprekend in hogere kwaliteit is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

Contact Au Passage du Gois
Stuur via WhatsApp