+33 (0)2 51 49 02 17 info@aupassagedugois.fr
Een overzicht van de diverse berichten die wij in januari 2019 op onze sociale media hebben gezet. Veel plezier met het lezen.

6 januari 2019, nieuwsbrief 2018

Bonjour,

Gelukkig nieuw jaar!! We hopen dat je met plezier terugkijkt op 2018 en goed begonnen bent in 2019. Op onze website hebben we zojuist een samenvatting gezet van het afgelopen jaar met veel foto’s dit keer. Lees hier verder:

https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-au-passage-du-gois-2018/

We kijken al weer uit naar alles wat 2019 ons gaat brengen. Hopelijk jij ook.

Hartelijke groeten,

Hemko en Martine

9 januari 2019, Dolfijn gered

Brandweermannen hebben vandaag, woensdag 9 januari, geholpen op de Passage du Gois om een dolfijn te redden die vanwege eb was vast komen te zitten. Het zoogdier (vrouwtje van 2m) is inmiddels veilig en gezond en rond 11.30 uur weer uitgezet in de haven van Herbaudière op het eiland Noirmoutier. De interventie duurde bijna 4 uur.

Zie onze lokale krant de Ouest France

https://www.ouest-france.fr/

13 januari 2019, de foto’s zijn binnen

Het is gelukt ! We hebben alle 52 hele mooie en zeer gevarieerde foto’s voor onze fotowedstrijd van 2018 zojuist op onze website gezet. In totaal 10 kinderen die deelnamen en 42 volwassenen.
Onze jury gaat het niet makkelijk krijgen………..
We houden alle deelnemers op de hoogte.
We wensen je nog een fijne zondag

https://aupassagedugois.nl/deelnemers-fotowedstrijd-2018-thema-natuur/

17 januari 2019, #10yearchallange

Wij doen vandaag mee aan de #10YearsChallenge en jij? Een foto zegt meer dan 1000 woorden!

19 januari 2019, update begin januari 2019

Ben jij 2019 goed begonnen? Wij hebben werkelijk niets te klagen. Op 1 januari heerlijk op een terras aan de kust even in de zon gezeten. Daarna onze mouwen weer opgestroopt, want we zijn natuurlijk gewoon open. We hebben ook gewerkt aan onze nieuwsbrieven, fotowedstrijd en heel wat administratie gedaan, nu er weer een nieuw jaar begonnen is. We hebben een leuke zwarte bank gekocht voor in onze studio la Maree en mooie onderborden voor de table d’hote. Af en toe werden we wat afgeleid met “bezoek”. Er scharelen hier heel wat dieren rond. Zo kregen onze kippen tot hun schrik bezoek van de haan (met kippen) van onze buren en lopen er zelfs 7 hertjes hier in het rond. Kennelijk schikken ze niet van al het lawaai van het ophogen van de dijk bij Port du Bec. Heel veel dank aan al onze gasten die ons zulke goede beoordelingen hebben gegeven! We gaan mede daarom met veel plezier het nieuwe seizoen in!

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

Contact Au Passage du Gois
Stuur via WhatsApp