+33 (0)2 51 49 02 17 info@aupassagedugois.fr

Winnaars fotowedstrijd 2020

Onze jury voor de fotowedstrijd van 2020 heeft de afgelopen weken druk met elkaar geemaild (Stéphanie ROBARD van het VVV kantoor van onze gemeente Challans-Gois en Claudia LAUMEL van Natur’Allemand in Givrand) en ze hadden het niet eenvoudig….de dames hebben alle 42 deelnemende foto’s (6 kinderen en 36 volwassenen) meerdere keren bekeken. Uiteindelijk kwam de jury tot een unaniem oordeel. Op de 2 bijgaande foto’s voor beide categorieën de winnaar en de runner ups er omheen. Onze hartelijke dank aan alle deelnemers en de jury! Dit jaar is het thema van onze fotowedstrijd  “typisch Frans” (een object, een bouwstijl, een gerecht etc.). 

Onze fotowedstrijd 2020 thema “Kleur”

Mede omdat we elk jaar zo veel leuke vakantiefoto’s van gasten te zien krijgen hebben we voor het eerst in 2014 een fotowedstrijd in het leven geroepen. Het thema voor 2020 was “kleur” en iedereen die bij ons logeerde tussen 1 januari 2020 en 31 december 2020 was van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze fotowedstrijd. Alle gasten waren vrij te fotograferen wat hij of zij wilde, zolang er maar hun vakantie (gevoel) in welke vorm dan ook op de foto te zien was en de foto bij ons in de Vendée, dan wel in een straal van 100 km om ons heen, gemaakt was. Per persoon maximaal 1 foto. We hebben in totaal 42 inzendingen, 36 volwassen en 6 in de onder 17-jaar groep. 

De eerste inzendingen zijn hieronder te bewonderen, we zullen deze pagina regelmatig updaten.

We hebben natuurlijk ook een onafhankelijke jury die zowel onze regio goed kennen, als goed foto’s maken en/of kunnen beoordelen:

Stéphanie ROBARD van het VVV kantoor van onze gemeente Challans-Gois https://www.challansgois-tourisme.fr/

Claudia LAUMEL van Natur’allemand in Givrand www.facebook.com/naturallemand of haar website www.naturallemand.com

De jury komt in januari 2021 bij elkaar. We zijn heel benieuwd naar de winnaars. Er is voor de 2 winnaars keuze uit een vergroting van de winnende foto of een pakket met lekkere dingen uit onze omgeving.

De foto’s zijn internet kwaliteit ivm het laden van de foto’s op onze site. Onze jury krijgt de oorspronkelijke foto te zien die van zelfsprekend in hogere kwaliteit is.

Deelnemers fotowedstrijd: (klik op de foto’s voor grotere en alle foto’s)

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

Contact Au Passage du Gois
Stuur via WhatsApp