+33 (0)2 51 49 02 17 info@aupassagedugois.fr

Een overzicht van de diverse berichten die wij in juni 2021 op onze sociale media hebben gezet. Veel plezier met het lezen.

7 juni 2021, eindelijk weer een update

Hoe gaat het er mee?? Bij ons alles prima. Sinds deze week wonen we in onze zomerresidentie. De laatste tijd was het wat stiller op onze social media. We hadden het ons in alle drukte door ons werk niet gerealiseerd en brengen er meteen verandering in met een paar zeer diverse foto’s van gisteren/zondag. Een foto van onze waterput waarin het waterpeil al aardig gedaald is. We hadden een heel droog voorjaar, waardoor er zelfs in april al zeezout werd gewonnen. Hemko vond zowaar een spiksplinternieuwe Ajax sjaal op een rommelmarkt (en nog wat andere leuke dingen voor onze wekelijkse activiteiten). Het is Hemko gisteren ook gelukt om een platbuik libelle mooi scherp op de foto te krijgen.

10 juni 2021, bananen in eigen tuin in Frankrijk

Zie je de bananen en de bloemknop die er onder hangt? Daar zijn we de afgelopen weken in onze tuin honderd keer voorbij gelopen zonder het te zien….en het hangt letterlijk op ooghoogte. Kun je je dat voorstellen? Het wordt tijd voor een nieuwe bril 😉

23 juni 2021, onze favoriete kleur is geel vandaag

Wij zijn door de voetbal natuurlijk oranje gezind, maar vandaag is onze lievelingskleur geel💛💛💛, want vanaf morgen is Frankrijk geel!
Reisadvies van de Nederlandse overheid: “De kleurcode voor heel Frankrijk is vanaf 24 juni 2021 geel. Na een verblijf in Frankrijk hoeft u dan voor terugkeer naar Nederland geen negatieve NAAT(PCR)test te laten zien en hoeft u bij thuiskomst ook niet in (thuis)quarantaine te gaan.”
Met een vaccinatiebewijs of sneltest kun je dus vanaf morgen naar Frankrijk.😉

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

Contact Au Passage du Gois
Stuur via WhatsApp