+33 (0)2 51 49 02 17 info@aupassagedugois.fr

Winnaars fotowedstrijd 2022

Onze jury voor de fotowedstrijd van 2022 heeft de afgelopen weken druk met elkaar geemaild (Stéphanie ROBARD van het VVV kantoor van onze gemeente Challans-Gois en Claudia LAUMEL van Natur’Allemand in Givrand) en ze hadden het niet eenvoudig….de dames hebben alle 43 deelnemende foto’s meerdere keren bekeken. Uiteindelijk kwam de jury tot een unaniem oordeel. Op de bijgaande foto van beide categorieën de winnaar en de runner ups er omheen. Onze hartelijke dank aan alle deelnemers en de jury! Dit jaar is het thema van onze fotowedstrijd  “lijnen” (recht, krom, horizontaal, verticaal etc,).

Winnaar fotowedstrijd 2022

Onze fotowedstrijd 2022 thema “Blauw, Wit en/of Rood”

Na het succes van onze fotowedstrijd in 2014, 2018, 2019, 2020 en 2021 (elk jaar rond de 50 deelnemers) wilden we natuurlijk ook een fotowedstrijd organiseren in 2022!

Iedereen die bij ons overnacht tussen 1 januari 2022 en 31 december 2022 is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze fotowedstrijd. Het thema is “typisch Frans”. Iedereen is vrij om te fotograferen wat hij/zij wil, zolang iets “Blauw, Wit en/of Rood” (in welke vorm dan ook; object, gebouw, gerecht etc) op de foto staat en de foto wordt genomen bij ons in de Vendée of in een straal van 100 km rond ons.
Er zijn twee categorieën, elk met een winnaar van een pakket met heerlijke dingen uit onze regio de Vendée of een afdruk van de winnende afbeelding op een doek. De twee winnaars zullen de prijzen begin 2023 per post ontvangen.
Categorie 1 – Kinderen onder 16 jaar
Categorie 2 – Volwassen 16+

Zoals hieronder te bewonderen hebben we 43 hele mooie en zeer gevarieerde foto’s ontvangen.

We hebben natuurlijk ook een onafhankelijke jury die zowel onze regio goed kennen, als goed foto’s maken en/of kunnen beoordelen:

Stéphanie ROBARD van het VVV kantoor van onze gemeente Challans-Gois https://www.challansgois-tourisme.fr/

Claudia LAUMEL van Natur’allemand in Grand Landes www.facebook.com/naturallemand of haar website www.naturallemand.com

De jury komt in januari 2023 bij elkaar. We zijn heel benieuwd naar de winnaars. Er is voor de 2 winnaars keuze uit een vergroting van de winnende foto of een pakket met lekkere dingen uit onze omgeving.

De foto’s zijn internet kwaliteit ivm het laden van de foto’s op onze site. Onze jury krijgt de oorspronkelijke foto te zien die van zelfsprekend in hogere kwaliteit is.

Deelnemers fotowedstrijd: (klik op de foto’s voor grotere en alle foto’s)

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

Contact Au Passage du Gois
Stuur via WhatsApp