+33 (0)2 51 49 02 17 info@aupassagedugois.fr

Winnaars fotowedstrijd 2023

Onze jury voor de fotowedstrijd van 2023 heeft de afgelopen weken druk met elkaar gemaild (Stéphanie ROBARD van het VVV kantoor van onze gemeente Challans-Gois en Claudia LAUMEL van Natur’Allemand in Beauvoir-Sur-Mer) en ze hadden het niet eenvoudig….de dames hebben alle 53 deelnemende foto’s meerdere keren bekeken. Uiteindelijk kwam de jury tot een unaniem oordeel. Op de bijgaande foto’s van beide categorieën de winnaar en de runner ups er omheen. Onze hartelijke dank aan alle deelnemers en de jury! Dit jaar is het thema van onze fotowedstrijd  “Au Passage du Gois” (Alles rond Au Passage du Gois).

Winnaar fotowedstrijd 2023 volwassenen

Gagnants enfants 2023

Onze fotowedstrijd 2023 thema “Lijnen”

Na het succes van onze fotowedstrijd in 2014, 2018, 2019, 2020, 2021 en 2022 (elk jaar rond de 50 deelnemers) wilden we natuurlijk ook een fotowedstrijd organiseren in 2023!

Iedereen die bij ons overnacht tussen 1 januari 2023 en 31 december 2023 is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze fotowedstrijd. Het thema is “Lijnen” (recht, rond of schuin). Iedereen is vrij om te fotograferen wat hij/zij wil, zolang iets “een lijn” (in welke vorm dan ook; zee, gebouwen, boten, mensen, natuur etc) op de foto staat en de foto is genomen bij ons in de Vendée of in een straal van 100 km rond ons. Eén foto per persoon, die door uzelf genomen is. U kunt uw foto sturen (uiterlijk 31 december 2023) naar info@aupassagedugois.fr.

Er zijn twee categorieën, elk met een winnaar van een pakket met heerlijke dingen uit onze regio de Vendée of een afdruk van de winnende afbeelding op een doek. De twee winnaars zullen de prijzen begin 2024 per post ontvangen.

Zoals hieronder te bewonderen hebben we 53 hele mooie en zeer gevarieerde foto’s ontvangen.

We hebben natuurlijk ook een onafhankelijke jury die zowel onze regio goed kennen, als goed foto’s maken en/of kunnen beoordelen:

Stéphanie ROBARD van het VVV kantoor van onze gemeente Challans-Gois https://www.challansgois-tourisme.fr/

Claudia LAUMEL van Natur’allemand in Beauvoir-Sur-Mer www.facebook.com/naturallemand of haar website www.naturallemand.com

De jury komt in januari 2024 bij elkaar. We zijn heel benieuwd naar de winnaars. Er is voor de 2 winnaars keuze uit een vergroting van de winnende foto of een pakket met lekkere dingen uit onze omgeving.

De foto’s zijn internet kwaliteit ivm het laden van de foto’s op onze site. Onze jury krijgt de oorspronkelijke foto te zien die van zelfsprekend in hogere kwaliteit is.

Deelnemers fotowedstrijd: (klik op de foto’s voor grotere en alle foto’s)

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

Contact Au Passage du Gois
Stuur via WhatsApp