+33 (0)2 51 49 02 17 info@aupassagedugois.fr

ONTBIJT BIJ AU PASSAGE DU GOIS

Ontbijt in Frankrijk

Wij serveren het hele jaar elke dag van 8 – 10 uur een heerlijk frans ontbijt. We halen bij de bakker in ons dorp stokbrood, bruin brood, croissantjes en per stelletje/twee personen ook een chocolade broodje. Wij serveren dit alles met twee verschillende soorten (huisgemaakte) confituur, ham en kaas, jus d’orange, vruchten yoghurt en naar keuze koffie, thee of chocolademelk. We hebben zowel gezouten als ongezouten boter (elke fransman heeft naar gelang de streek waar hij of zij vandaan komt een bepaalde voorkeur) en margarine. Desgewenst hebben we glutenvrije muesli en/of kwark en wie het eens wil proberen chicorei in plaats van koffie en natuurlijk decafé koffie. We serveren het ontbijt op de kamer of als het weer het toelaat op het terras van onze kamers.

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

Fotoalbum (klik op de foto’s voor grotere en alle foto’s)

Ontbijt bij Au Passage du Gois

We hebben gemerkt dat gasten in onze vakantiewoningen het erg makkelijk vinden om de eerste ochtend bij ons te ontbijten om lekker rustig wakker te worden en dan pas boodschappen te gaan doen voor de vakantie. De supermarkten (de eerste al op 5 kilometer) zijn alle dagen open bij ons. Op zondag echter alleen in de ochtend.

Heerlijk ontbijt in onze tuin

We geven bij aankomst graag informatie over wat er allemaal te zien en te doen is onze omgeving. Het ontbijt is dan altijd een mooi moment om deze toeristische tips nog even in detail door te nemen. Hoe te rijden, waar te parkeren, wat zijn de weersvoorspellingen etc.

In de winter serveren we ons ontbijt vanzelfsprekend binnen, maar zodra de mooie dagen komen serveren we voor wie dit wil buiten in de zon of onder een parasol. Thuis door de week moet er meestal snel ontbeten worden, maar met vakantie is het natuurlijk geweldig om rustig wakker te worden met een uitgebreid ontbijt. We zorgen er graag voor.

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

Ontdek hieronder andere pagina’s van onze website

VAKANTIEHUIZEN

We verhuren een leuk vakantiehuis (4 personen) met 2 slaapkamers en een ruim vakantiehuis voor (4 a 6 personen) met 4 slaapkamers. Verder is er ook een mooie studio (2 – 3 personen) van 42m2. Ontdek onze vakantiehuizen hier.

OMGEVING

De gunstige ligging van ons departement la Vendée ten opzichte van Nederland betekent dat u binnen een dag met de auto bij ons kunt zijn. Lees hier verder over de Vendée.

KAMERS MET ONTBIJT

In onze Chambres d’hôtes (B&B) is er de mogelijkheid voor een leuke vakantie in onze familiekamer of één van de twee andere kamers met zicht op ons erf. Alle drie kamers zijn op de begane grond en hebben een privé ingang. Lees hier verder.

r.

Contact Au Passage du Gois
Stuur via WhatsApp