+33 (0)2 51 49 02 17 info@aupassagedugois.fr
Een overzicht van de diverse berichten die wij in september op onze sociale media hebben gezet. Veel plezier met het lezen.

6 september 2018, broodexpress

Zie hier de snelle “broodexpress” van Au Passage du Gois. Hemko heeft sinds een paar weken een nieuwe fiets en haalt nu ‘s morgens een paar keer per week het brood voor onze gasten met de fiets bij de bakker.

8 september 2018, wijnoogst bij ons in het dorp

Vandaag zaterdag dus schoonmaakwerk etc voor ons, maar toch even tijd gemaakt om te kijken bij de wijnoogst in ons dorp bij Once upon a wine (waar we ze leuke wijnproefavonden doen). Ook de vin bourru (most) staat weer in de winkel dus je zou denken dat het al herfst is maar niets is minder waar; nog volop zomer bij ons. We genieten ervan.

12 september 2018, File vanmorgen bij Au Passage du Gois

13 september 2018, prachtige nieuwe stoel in onze studio La Maree

We hebben een prachtige nieuwe stoel in onze studio la Maree. Heerlijk om even op uit te rusten na een geslaagde vakantiedag of om ’s avonds lekker een boek in te lezen. Monique heeft onze stoel een tweede leven gegeven. De foto’s laten zien hoeveel vakkennis, liefde maar vooral tijd er in de renovatie is gestoken. Het is daarom vanzelfsprekend een hele eer om op deze stoel te mogen zitten.

 

18 september 2018, De aller aller laatste vijgen van dit seizoen

De aller aller laatste vijgen van dit seizoen in onze groentetuin geplukt en er heerlijke jam en chutney van gemaakt. Heel handig dat Hemko zo lang is.

 

20 september 2018, onze favoriete zoutboer

Onze favoriete zoutboer Thierry is niet te stoppen deze zomer en ook zijn collega’s aan onze weg hebben elke dag nog flinke zouthopen in hun zoutpannen liggen. Heerlijk zo’n lange zomer. Zolang er nog zon en wind is gaat het nog wel even door

 

23 september 2018, Voorbereidingen seizoen 2019 – updaten website

3x een foto van hetzelfde ontbijt vorige week. We zijn druk bezig om foto’s te maken voor nieuwe pagina’s op onze website (onze services, onze uitjes met onze gasten, faciliteiten voor kinderen bij ons, Algemene Verordening Gegevensbescherming etc.). Wanneer je nog suggesties hebt voor aanvullende informatie of aanpassingen op onze website, dan horen we het graag.

 

27 september 2018, tolbadge voor de Franse snelwegen

Sinds vandaag zijn wij de trotse eigenaren van een tolbadge voor de Franse snelwegen en kunnen we (als het goed is) voortaan gewoon lekker doorrijden bij de tolhuisjes. Wil jij dat ook? Ze zijn bij de ANWB gewoon te bestellen…
https://www.anwb.nl/va…/reisvoorbereiding/tolbadge/aanvragen

 

30 september 2018, kleine quizvraag

Voor de verandering een kleine quizvraag in de categorie Algemene Kennis (dus niet googlen!!!). Hemko maakte een foto op onze parkeerplaats van een ongebruikelijk nummerbord; uit welk land kwamen onze gasten?

 

RESERVEREN OF VRAGEN OVER BESCHIKBAARHEID?

Contact Au Passage du Gois
Stuur via WhatsApp